Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Spackspuiten Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Zwartsluis

Spackspuiten Hilversum

Heeft u net een nieuwe woning gekocht, of wilt u uw huidige woning een flinke opknapbeurt geven? Dan biedt spackspuiten een prima alternatief. Onze vakmannen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Hilversum hebben ruime ervaring met het stucen van diverse ruimtes.

Of u nu van plan bent de slaapkamer op te frissen of de woonkamer te renoveren, bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zijn er diverse mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten voor het spackspuiten? Bel ons op 038 206 4019 of vraag een gratis offerte aan voor nadere informatie.

Het spackspuiten is een uitdagende klus voor elke stukadoor. Het is geschikt voor gebruik in diverse ruimtes en op diverse oppervlakken:

 • Woonkamers: Voor een verzorgde en moderne stijl.
 • Slaapkamers: Voor een kalme en gladde uitstraling.
 • Keukens en badkamers: Bestand tegen dagelijks gebruik en eenvoudig schoon te maken.
 • Commerciële ruimtes: Voor een professionele afwerking in kantoren, winkels en horecalocaties.

Spackspuiten in de woonkamer.
Spackspuiten is één van de expertises van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. Laat u vrijblijvend adviseren.

Wat is spackspuiten?

Het spackspuiten omvat het zorgvuldig spuiten van een dunne pleisterlaag op de muren of plafonds van uw woning. Het pleister waarin kleine korrels zitten, zorgt voor een unieke structuur op de muur of het plafond. Een machine bepaalt bij spackspuiten de fasering van de korrels.

Mogelijkheden van spackspuiten

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zijn er diverse mogelijkheden voor spackspuiten. Ons stukadoorsbedrijf heeft allround specialisten in dienst, waardoor we diverse spackspuitopties kunnen bieden. Bel naar één van onze medewerkers via 038 206 4019 of bekijk een aantal mogelijkheden die wij aanbieden:

 • Verschillende texturen
  Met de spuitkop van een spackspuitmachine kunt u verschillende texturen creëren. Hierdoor is er voor elke interieurstijl en woonruimte een passende oplossing. Een strak en modern uiterlijk wordt bereikt met fijne korrels, terwijl grove korrels een ruigere look geven.
 • Kleuropties
  Spack kan in vele verschillende kleuren worden aangebracht. Dit resultaat geeft de ruimte een kleurrijke afwerking, zonder dat er geschilderd moet worden. Typische kleuren zijn wit, crème en lichtgrijs, maar er zijn talloze alternatieven.
 • Snelle toepassing en breed inzetbaar
  Spackspuitwerk kan eenvoudig op zowel muren als plafonds]worden aangebracht, waardoor het in veel woonruimtes gebruikt kan worden. Door de toegepaste techniek kan het in bijna elke ruimte worden gebruikt voor een nette en egale afwerking. Het spackwerk kan efficiënt worden aangebracht, waardoor de ruimte snel weer te gebruiken is.

Spackspuitwerk door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Bij het spackspuiten zet de stukadoor een machine met spuitkop in. U kunt met deze machine aangeven hoe grof de korrels moeten zijn. Wij passen het spackspuitwerk volledig aan uw wensen aan.

De korrelgrootte, variërend van extra fijn tot grof, heeft een directe invloed op het uiterlijk van het eindresultaat. Na afloop zal het spackwerk moeten drogen, wat meestal zo’n 1 á 2 dagen in beslag neemt. Na drogen zijn de ruimtes weer beschikbaar voor gebruik.

Voordelen van spack

Wij zijn ons ervan bewust dat u bij de start van uw zoektocht veel informatie krijgt over de verschillende soorten stucwerk. Vanuit onze professionele ervaring geven we u een overzicht van de voordelen van spackspuiten. Voor extra informatie staan wij u graag te woord via 038 206 4019, u kunt ook de pluspunten doornemen:

 1. Efficiënte methode
  Het aanbrengen van spackplamuur gaat snel en doelmatig. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk gaat spackspuiten veel sneller. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten voor arbeid.
 2. Strakke en egale afwerking
  Hierdoor krijgt u een mooi egaal resultaat zonder naden Het resultaat is een glad en egaal oppervlak zonder zichtbare naden of gebreken. Deze methode zorgt voor een eigentijdse en schone look in elke kamer.
 3. Verhult oneffenheden
  Spackspuitwerk werkt bij uitstek om kleine oneffenheden te verbergen. Denk daarbij aan scheuren, gaatjes en andere soorten schade in muren en plafonds De spacklaag corrigeert deze gebreken en zorgt voor een gladde afwerking.
 4. Duurzaamheid
  Gespackte muren en plafonds gaan lang mee dankzij hun slijtvastheid en duurzaamheid. Een sterke pleisterlaag biedt bescherming die de dagelijkse belasting prima aankan. Zo blijft het oppervlak langdurig in goede conditie zonder veel onderhoud.
 5. Onderhoudsgemak
  Het onderhoud van een gespackte oppervlakte is heel simpel. Stof en vlekken maken minder kans om zich op te hopen. Mogelijke beschadigingen kunnen eenvoudig worden hersteld zonder dat het hele oppervlak opnieuw behandeld hoeft te worden.
 6. Tevreden portemonnee
  Vergeleken met andere stucwerkvormen is spackspuiten doorgaans voordeliger. Door de efficiënte aanbrengmethode en minder arbeidsuren vallen de kosten vaak lager uit dan bij traditionele stucreacties. Kwaliteit en duurzaamheid blijven op hetzelfde niveau.

Kosten spackspuiten Hilversum

De prijs voor spackspuiten in Hilversum is variabel en wordt bepaald door factoren zoals de oppervlaktegrootte, de conditie van de onderlaag en uw afwerkingskeuze. De totale kosten kunnen toenemen door aanvullende diensten, zoals het aanbrengen van een primer of het aanpassen van de kleur. Extra diensten zoals een primer aanbrengen of een speciale kleur creëren, kunnen de kosten verhogen.

Wilt u direct advies? Bel dan onze gespecialiseerde stukadoors via 038 206 4019. Bent u geïnteresseerd in de tarieven voor spackspuiten? Vul hier het formulier in voor een vrijblijvende offerte en krijg uw kostenoverzicht vandaag nog!

Veel gestelde vragen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf over spackspuiten

Wat omvat het beroep van een spackspuiter?

Een spackspuiter spuit een dunne, korrelige pleisterlaag op wanden en plafonds met behulp van een spuitmachine. Het woord verklaart het min of meer: het pleisterwerk wordt onder hoge druk met een spuitmachine aangebracht. Dit pleisterwerk wordt dan ook aangebracht door een spackspuiter.

Wat is het doel van een spackmes?

Voor het gladmaken van spackwerk gebruikt men een spackmes, meestal van metaal. De stukadoor zorgt ervoor dat het plafond en de wanden glad worden afgewerkt. Na het voltooien van het spackspuitwerk, gebruikt men dit.

Is spackwerk overschilderbaar?

Het antwoord is ja: spackwerk kan overschilderd worden. Voorstrijkmiddel gebruiken en de muur(en) goed voorbereiden wordt aanbevolen. Op deze manier worden strepen vermeden en droogt de verf egaal op.

Wat is de procedure om spackwerk te verwijderen?

U heeft meerdere opties om spackwerk te verwijderen. Het is een zeer tijdrovende job die veel ongemak met zich meebrengt Wanneer spackwerk beschadigd raakt, wordt vanwege de stevige hechting aan de muur aanbevolen om een nieuwe laag aan te brengen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Hilversum
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.