Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Plafond spacken Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Zwartsluis

Plafond spacken Hilversum

Om uw ruimte strak af te werken, is het populair om het plafond te laten spacken. Een korrelige structuur op het plafond creëert een unieke sfeer in de ruimte. U kunt er voor kiezen om zowel de muren als de plafonds te laten spacken.

U creëert hiermee een strak en luxueus ogende ruimte. Zoekt u gedetailleerde informatie of professioneel advies over plafond spacken in Hilversum en omgeving? Het deskundige team van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar.

Heeft u advies nodig? Bel ons op 038 206 4019. U heeft ook de optie om een offerte aan te vragen of offerte in te dienen. Zo bent u optimaal geïnformeerd over de kosten van plafond spacken, zonder enige verplichting.

Vierkante ruimte met gespackt plafond.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Hilversum en omstreken is ervaringsdeskundige op het gebied van plafonds spacken.

Kosten plafond spacken

Waarschijnlijk wilt u graag weten wat de prijs is voor het spacken van uw plafond. Uw woning veranderen in een prachtig stekje kan goedkoop via spacken. Voor het spackspuiten van een plafond kunnen de kosten vaak hoger uitvallen.

Aangezien de stukadoor boven zijn hoofd moet spacken met de machine, is dit een zwaardere klus dan het spacken van muren. Het is meestal praktischer en goedkoper om de volledige woning in één keer aan te pakken. Dit maakt het overbodig om de woning meerdere keren voor te bereiden en bespaart kosten.

Meerdere factoren zorgen ervoor dat de kosten voor het spacken van een plafond kunnen variëren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de ruimte, de staat van het huidige plafond, en de regio waar je woont. Vaak zijn de kosten plafond spacken als volgt opgebouwd:

 • Materiaal en arbeid: Voor de arbeid worden vaak uurtarieven gehanteerd door de stukadoor. Ook komen de materiaalkosten erbij. De kosten zullen toenemen naarmate de klus ingewikkelder wordt.
 • Voorbereidingskosten: Heeft het plafond eerst grondige reiniging of reparatie nodig voordat het spuitpleister kan worden aangebracht? Dan kunnen de kosten oplopen. Neem dit in overweging als u het plafond laat spacken. Een plafond dat in goede conditie verkeert, zal minder kosten vergen dan een plafond in slechte conditie.
 • Extra's: Optionele voorzieningen zoals het aanbrengen van een primer of het creëren van een specifieke structuur kunnen de uiteindelijke kosten verhogen. De kosten kunnen variëren en worden per m2 extra berekend. Het spacken van het plafond met een kleur kan bijvoorbeeld tijd besparen omdat schilderen niet meer nodig is.

Bent u benieuwd wat een plafond spacken in Hilversum u gaat kosten, en wilt u direct weten waar u aan toe bent? Pak de telefoon, en bel onze deskundige op 038 206 4019. Wij geven u graag telefonisch een gedetailleerde kostenindicatie. U kunt ook hier een gratis kostenoverzicht aanvragen!

Plafond laten spacken door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Hilversum

Bij het behandelen van een plafond door spacken, wordt dezelfde methode gebruikt als bij het spacken van muren. De eerste laag strijkt alle oneffenheden glad en creëert zo een egaal oppervlak. Oneffenheden worden door de eerste laag gladgestreken.

De tweede laag verzorgt de afwerking. Bij de bewerking van muren en plafonds moeten meubels, ramen en deuren goed beschermd zijn tegen verfspatten. Bij het spacken van een plafond ontstaat er veel nevel, deze mag niet op uw persoonlijke eigendommen vallen.

Voordelen van het plafond spacken:

Behalve de kleurvarianten en mogelijkheden, levert spackwerk op het plafond extra voordelen, waaronder:

 • Een snelle en doeltreffende manier om het plafond te restaureren.
  Wanneer spackwerk met een machine wordt aangebracht, gaat het sneller dan traditioneel stucwerk. Dit leidt tot een besparing in tijd en arbeidskosten, waardoor het een geschikte optie is voor nieuwbouw en renovaties.
 • Strakke en egale afwerking
  Een egale en strakke uitstraling wordt bereikt met spacken. Dit maakt elke ruimte netjes en strak qua uiterlijk. Uw kamer krijgt een strakke en nette uitstraling.
 • Verbergen van oneffenheden
  Met spackwerk verbergt u eenvoudig kleine beschadigingen zoals gaatjes. Het plafond krijgt hierdoor een gladde uitstraling. Uitgebreide voorbereidingswerkzaamheden zijn hierbij niet nodig.
 • Onderhoudsvriendelijk plafond
  Een plafond dat is gespackt is eenvoudig te onderhouden Stof en vuil kunnen makkelijk worden verwijderd met een stofzuiger of zachte borstel. Hierdoor kunt u jarenlang zonder veel onderhoud genieten van uw woning.

Laat uw plafond spacken door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Hilversum!

Heeft u meer details nodig of wenst u een afspraak te plannen? De ervaren stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf geven graag advies over de gangbare tarieven en actuele trends. Ze bieden advies dat speciaal op uw situatie is afgestemd, en bekijken samen de opties.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op 038 206 4019 of vul ons contactformulier zonder verplichtingen in. Wij helpen u graag met al uw vragen, geven advies of maken een offerte op maat voor u. Wij bij ons stukadoorsbedrijf denken graag met u mee!

Veel gestelde vragen over plafond spacken

Waarom zou je een plafond laten spacken?

Spacken levert een strak resultaat op dat helpt om scheuren in het plafond te voorkomen. Bij de bouw van nieuwe huizen is het van belang dat de naden goed worden beschermd. Dit helpt om het risico op latere scheuren of beschadigingen sterk te verminderen.

Wat voor verf moet je gebruiken op een spack plafond?

Voor een perfect resultaat gebruikt u speciale spacklatex muurverf. U kunt dit aanbrengen met een geschikte roller zonder dat er strepen verschijnen. Bij gebruik van gewone latex is het verstandig om een droogvertrager toe te voegen voor een perfect eindresultaat.

Wat maakt spacken een betere keuze dan stucen?

Stucwerk resulteert in een afwerking van hogere kwaliteit. Daar zitten echter wel hogere kosten aan vast. Het spacken van uw plafond is een snelle en kosteneffectieve oplossing, maar persoonlijk advies is aanbevolen.

Wat maakt het spacken van een plafond duurder?

Plafonds spacken kost meer dan muren spacken. Dit komt doordat het werk boven het hoofd van de stukadoor wordt uitgevoerd en het spackwerk daardoor meer tijd vergt Het is financieel voordelig om de muren en het plafond in dezelfde sessie te laten spacken, zodat de prijs per vierkante meter lager wordt.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Hilversum
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.