Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Badkamer stucen Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Zwartsluis

Badkamer stucen Hilversum

Overweegt u om uw badkamer te verbeteren met stucwerk? In de regio Hilversum kunt u bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf terecht. Wij hebben veel ervaring met uiteenlopende soorten en maten badkamers.

Het stucwerk in de badkamer verwerkt hebben, biedt u veel pluspunten. Het is onder andere gemakkelijker schoon te houden dan tegels en biedt een uniek karakter. Wilt u meer weten over badkamer stucen? Neem dan contact met ons op via 038 206 4019 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost badkamer stucen Hilversum?

De kosten voor het badkamer stucen worden beïnvloed door diverse factoren. De prijs wordt mede bepaald door de ondergrond en kan sterk variëren, afhankelijk van het soort stucwerk dat u kiest. De kosten worden deels bepaald door de ondergrond.

Omdat een bakstenen muur een dikkere stuclaag vereist, zijn de kosten hiervoor hoger dan bij een betonnen muur. Daarnaast speelt de grootte van uw badkamer mee in de kosten. Als u meerdere ruimtes tegelijk laat stucen, is dit vaak voordeliger doordat de prijs per vierkante meter omlaag gaat.

Afhankelijk van hoe uw woning erbij staat, kunnen de kosten hoger uitvallen. Bij een oudere woning kost het stucen vaak meer tijd, omdat er meer voorbereidende werkzaamheden nodig zijn dan bij een nieuwbouwwoning. Het is begrijpelijk dat u graag duidelijkheid wilt over de gehele situatie.

Heeft u vragen? Aarzel niet en leg ze voor aan de vakmannen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. Bel voor een gedetailleerde prijsindicatie naar 038 206 4019 of vul ons offerteformulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Een strak gestucte badkamer
Badkamer stucen in Hilversum? Laat uw badkamer stucen door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Badkamer laten stucen door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf!

Sommige mensen beslissen zelf hun badkamer te stucen, maar de meerderheid huurt daarvoor een stukadoor in. Stucen in de badkamer vereist veel voorbereiding en is een zware taak om uit te voeren. Besluit u het stucwerk te laten doen door de vakmensen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf?

Dan kiest u voor hoge kwaliteit en een strak uiterlijk. Onze gespecialiseerde vakmensen bieden u maatwerkadvies en zoeken naar de beste opties voor uw badkamer. Op deze manier garanderen wij een smaakvol eindresultaat.

Voordelen badkamer stucen

Een badkamer met stucwerk kent talloze voordelen. Stucwerk biedt een hoger niveau van hygiëne in vergelijking met tegels. Geen last meer van vieze voegen met een strak afgewerkte badkamer.

Dankzij het aanbrengen van stucwerk neemt de kans op schimmel aanzienlijk af. Misschien denkt u eraan om uw huidige badkamer te restylen. De beste oplossing is om uw badkamer te laten stucen.

Stucwerk brengt een geheel nieuwe uitstraling aan uw badkamer. De badkamer krijgt een uitnodigende en ontspannen uitstraling door zachte kleurtinten. Het woonplezier stijgt met een strakke, gestucte woonkamer.

Materiaal mogelijkheden bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Om stucwerk in de badkamer toe te passen, moet het materiaal waterdicht zijn. Er wordt dan ook aangeraden om waterdichte stucmortel te gebruiken. Er bestaan diverse soorten stucwerk voor in de badkamer, hieronder volgt een opsomming van de drie meest voorkomende:

  • Betonciré
    Deze cementgebonden betonsoort, die ook wel betonstuc genoemd wordt, is erg populair bij het stucen van badkamers en keukens. U kunt het toepassen op verschillende ondergronden zoals gipsplaten en hout, terwijl het beschikbaar is in vrijwel elke kleur. We creëren dit stucwerk door het laag voor laag aan te brengen en eindigen met een waterdichte bescherming.
  • Tadelakt
    Met zijn warme, unieke afwerking, is tadelakt ideaal voor badkamers wegens de waterafstotende eigenschappen. Tadelakt moet door een specialist worden aangebracht. Erkende stukadoors zijn noodzakelijk voor deze klus.
  • Microbeton
    Vanwege de fijne korrelgrootte creëert microbeton een strakke look en is het bovendien een robuust materiaal. Met microbeton kunt u uw volledige badkamer een nieuwe look geven. Uw badkamervloer kan ook voorzien worden van een laag microbeton.

Over bestaande tegels stucen is ook een optie, naast de eerder besproken materialen. Zo voorkomt u dat er onnodig gesloopt hoeft te worden. Voorafgaand dienen wel de juiste voorbereidingen getroffen te worden.

Het resultaat is gegarandeerd strak en netjes. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het stucen van uw badkamer en eventueel ook uw plafond, een muur of uw woonkamer laten stucen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan onze vakmannen op 038 206 4019.

Veel gestelde vragen over badkamer stucen

Wat zijn de uitgaven voor het laten stucen van een badkamer?

De prijs hangt af van de ondergrond en het type stucwerk dat wordt gekozen. De grootte van de klus en de conditie van uw woning zijn eveneens belangrijk. Om de kosten zo nauwkeurig mogelijk te kunnen berekenen, is het aan te raden een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Kan stucwerk worden gebruikt in de badkamer?

Zeker, en het is ook hygiënischer dan tegels. Er zijn talrijke materiaalopties beschikbaar. Dit geeft uw badkamer een unieke en strakke afwerking.

Is stucen over badkamertegels een optie?

Ja, mits er zorg is gedragen voor de juiste voorbereidingen. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van uw badkamer helemaal anders wordt. Voor deze techniek is bijna geen sloopwerk nodig.

Wat zijn de beste stuc opties voor een badkamer?

Betonciré, Tadelakt en microbeton worden het meest gebruikt. Elk soort materiaal heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen en unieke look. Kijk dus vooral naar het materiaal dat uw aandacht trekt. Let extra goed op welk materiaal u het meeste aanspreekt.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Hilversum
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.