Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Muur stucen Hilversum Wij staan in Hilversum voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Hilversum, hoofdvestiging Zwartsluis

Muur stucen Hilversum

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf biedt de beste professionele oplossingen voor het stucen van muren in Hilversum en omstreken. Het bereiken van een glad en strak resultaat bij het muur stucen vraagt om vakbekwaamheid. Of u nu aan het verbouwen bent of een nieuw huis heeft, wij staan klaar om uw muren perfect af te werken. Contacteer ons via 038 206 4019!

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf vinden we het belangrijk dat u als klant centraal staat. Zodra u contact opneemt, horen we graag uw wensen aan en geven we u op maat gemaakte aanbevelingen voor het stucwerk van uw muren. We streven naar perfectie in ons werk, met een efficiënte aanpak en focus op details, om stucwerk van hoge kwaliteit te leveren.

Hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen, dat is wat wij bieden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bel naar één van onze medewerkers 038 206 4019 en ontdek hoe scherp onze prijzen zijn. Met onze transparante offertes ziet u direct wat de kosten zijn voor muur stucen in Hilversum, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Muur stucen appartement.
De stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf stucen graag uw muur!

Verschillende soorten stucwerk Hilversum

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat al jarenlang bekend als de expert in muren stucen in Hilversum en omgeving. Onze reputatie is die van een betrouwbaar bedrijf met vakbekwame stukadoors die hoogwaardig stucwerk leveren. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, bieden we een ruime keuze in verschillende soorten stucwerk.

We leveren diverse stucwerkopties, afgestemd op uw smaak en interieurstijl. Veelvoorkomende soorten stucwerk voor wanden:

 • Sausklaar stucwerk zorgt voor een glad resultaat, klaar om direct geschilderd te worden.
 • Sierpleister: een sierlijke afwerking met reliëfstructuren zoals spachtelputz of granol voor een opvallende look.
 • Betonlook: een stijlvol-industrieel afwerking die moeiteloos samengaat met moderne woonstijlen.
 • Behangklaar stucwerk: dit type ruwe afwerking is speciaal ontworpen voor gebruik onder behang.

Wilt u inzicht in de stucwerkopties die wij leveren? Vraag onze experts om advies via 038 206 4019 of vul hier het formulier in en ontvang een gratis vrijblijvende kostenindicatie. Onze expertise ligt in het professioneel stucen van muren in Hilversum.

Muren stucen kosten Hilversum

Bent u van plan om uw muren te laten stucen? Het is dan belangrijk om de kosten in kaart te brengen. De uiteindelijke prijs hangt af van meerdere factoren, zoals de conditie van de huidige muren, het soort stucwerk en het oppervlak dat gestuct moet worden. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zorgen we dat u nooit te veel betaalt voor het stucen van uw muren. We hebben de factoren die de kosten beïnvloeden voor u in kaart gebracht.

Kostenbepalende elementen muur stucen

 • Type stucwerk: of u nu kiest voor een basislaag of een eindafwerking, de gebruikte materialen en technieken kunnen de prijs beïnvloeden.
 • Oppervlakte en complexiteit van het werk: de grootte van de ruimte en de complexiteit van het werk, zoals het aantal heken en ramen, beïnvloeden de prijs van het stucwerk.
 • Reparatie en voorbereiding: additionele taken zoals het herstellen van scheuren of het verwijderen van oud stucwerk, kunnen resulteren in hogere kosten.
 • Afwerkingsniveau: De kosten kunnen variëren op basis van de gewenste afwerking, zoals een gladde of gestructureerde afwerking.
Wilt u informatie over de kosten voor het stucen van uw muren, of over de mogelijkheden voor het stucen van uw badkamer, woonkamer of plafond? Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan en ontvang een offerte die op maat voor u is gemaakt.

Neem contact met ons op via 038 206 4019 of vraag een gratis offerte op maat aan. Onze vakbekwame stukadoors in Hilversum staan paraat om uw project met hoogwaardig stucwerk te volbrengen! Met ons stucwerk van hoge kwaliteit blijft uw woning jarenlang mooi.

Stucwerk repareren Hilversum

Als uw plafonds en muren ongelijk zijn of scheuren vertonen, biedt stucwerk als onderlaag een ideale oplossing. Door een stuclaag aangebracht te krijgen, worden uw muren en plafonds weer mooi glad en strak. Deze pleisterlaag biedt een solide ondergrond voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen.

Voordelen van stucwerk als onderlaag:

 • Egaliseren van oneffenheden: Stucwerk maakt scheuren en ongelijkheden onzichtbaar, waardoor uw muren er weer als nieuw uitzien.
 • Schilder- en behangklaar: Met een aangebrachte pleisterlaag kunt u uw muren heel eenvoudig schilderen of behangen.
 • Snelle herstelmethode: Zelfs bij kleine oneffenheden kan een dunne stuclaag zorgen voor gladde muren, zodat u snel weer een nette afwerking heeft.

Vraagt u zich af hoe wij uw stucwerk aanpakken met materialen van hoge kwaliteit? U kunt ons bellen op 038 206 4019 of direct een offerte aanvragen zonder verplichtingen. Wij berekenen de kosten voor uw project op maat!

Stucwerk als eindafwerking

Wilt u uw muren mooi afgewerkt hebben zonder extra werk zoals schilderen of behangen? Met stucwerk als afwerking bespaart u op schilderwerk. Onze stukadoors verzorgen de stuclaag in de gewenste kleur en structuur, wat extra afwerking onnodig maakt.

Voordelen van stucwerk als eindafwerking

 1. Direct inzetbaar: Zodra de stuclaag is aangebracht, hoeft u niet meer te schilderen of te behangen. Dit bespaart zowel tijd als kosten.
 2. Mooi design: Met diverse texturen en kleuren kan de stukadoor de stuclaag aanpassen aan uw interieurstijl. Voor een moderne uitstraling kiest u een gladde afwerking; voor een rustieke look een korrelstructuur.
 3. Duurzaamheid: Door te kiezen voor hoogwaardig stucwerk als eindafwerking, investeert u in een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing. Uw muren en plafonds behouden jarenlang hun schoonheid.

Zelf muur stucen

Overweegt u om eigenhandig uw muur te stucen? Met ons gedegen stappenplan kunt u nu zelf efficiënt aan de slag. Ga naar onze blog voor alles wat u moet weten over zelf muren stucen!

Gipsplaten stucen

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Hilversum onderscheidt zich door voortdurend te vernieuwen in stucwerk, voorbij het standaard stukadoorswerk. Gipsplaten zijn geliefd bij zowel nieuwe gebouwen als verbouwingen. Onze unieke aanpak van het stucen van gipsplaten tilt dit naar een hoger niveau. Voor een perfect gestucte gipsplaat kiest u de innovatieve aanpak van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf.

Voorbereiding met precisie
We beginnen met een nauwgezette controle van de gipsplaten om te waarborgen dat ze juist zijn bevestigd. Hierdoor hebben we aandacht voor elk klein aspect. Dankzij onze aandacht voor detail in deze fase, kunnen we het verdere werk probleemloos uitvoeren.

Geavanceerde stucwerkoplossingen
Onze vakmensen zetten geavanceerde technieken in om uitzonderlijk stucwerk te leveren. Dit kan variëren van een gladde afwerking, een kunstzinnig ontwerp, tot een mix van de twee. Met zorgvuldigheid leveren wij stucwerk dat indruk maakt.

Afwerking en bescherming
Na het aanbrengen van de stuclaag zorgen we voor een topafwerking. Deze methode maakt dat de muren er niet alleen mooi uitzien, maar beschermt ze ook tegen de slijtage van elke dag. Onze afwerkingen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, zodat uw muren er lange tijd prachtig uitzien.

Veel gestelde vragen over muren stucen

Is het moeilijk om stucwerk op een muur aan te brengen?

Het beroep van een stukadoor vraagt veel fysieke inspanning. Dit beroep vergt nauwgezetheid en vakkennis en moet niet lichtvaardig worden benaderd. Als een muur niet netjes gestuukt is, kan dit de hele ruimte ontsieren.

Hoe lang bent u bezig met het stucen van één muur?

Voorafgaand aan het stucen, wordt er een voorstrijkmiddel op de muur aangebracht. Het stucen kan enkele dagen duren, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Dit stucwerk neemt gewoonlijk 3 tot 5 dagen in beslag.

Waarom moet u vermijden om te stucen over houten oppervlakken?

Omdat hout uitzet en krimpt, wat het stucwerk kan beschadigen. Hout kan groeien of krimpen door veranderingen in vochtigheid en temperatuur. Dit kan ertoe leiden dat het stucwerk beschadigd raakt.

Hoeveel vierkante meter krijgt een stukadoor per dag af?

De hoeveelheid varieert op basis van het stucwerk en de ervaring van de vakman. De basis van de muur is hierbij ook van belang. Een technisch onderlegde stukadoor kan per dag 20 tot 30 vierkante meter muren stucen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Hilversum
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 038 206 4019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.