035 - 799 09 52

Stukadoor nodig in Hilversum?

Spuitwerk in Hilversum

Ons bedrijf biedt een voordelig alternatief voor traditioneel stucwerk aan. Onze stukadoors zijn namelijk ook in staat om uw muren en plafonds in Hilversum te spuiten. Het gebruik van spuitpistolen zorgt ervoor dat grote oppervlakken in rap tempo gedekt kunnen worden. Deze methode bespaart tijd en kosten. Bovendien zijn er verschillende methodes en materialen beschikbaar.

Spackspuiten

De meest gebruikelijke vorm van stucwerk door spuiten is spackspuiten. De spacklaag moet op een egale ondergrond worden aangebracht. Het is namelijk een dun middel. Hierdoor zijn eventuele oneffenheden zichtbaar. Onze stukadoor zal uw muur of plafond eventueel dus eerst voorbehandelen. De zogenaamde meslaag maakt het oppervlak vrij van ongelijkheden. Het spuitwerk dat zichtbaar blijft wordt de afkorrellaag genoemd. Deze laag zorgt voor de uiteindelijke afwerking. U kunt ervoor kiezen om het spackspuitwerk in egaal wit te laten doen. Kleuren zijn echter ook mogelijk. Bovendien kunt u de dikte van de korrelstructuur bepalen.

Latex spuiten

Voor muren die alleen een verflaag nodig hebben zijn er andere mogelijkheden. Een voordelige en snelle methode is latex spuiten. Hiermee zijn muren en plafonds veel sneller te dekken dan met verfrollen. Wij beschikken over hoogstaande spuitmachines om uw spuitwerk te realiseren. Deze methode geeft een strak en streepvrij resultaat. Waar nodig kunnen wij uw muur eerst glad stucen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons spuitwerk? Neem contact op voor een afspraak. Wij bespreken graag wat de mogelijkheden bij u in Hilversum zijn.

Ons werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Duurzaam stucwerk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ook voor bedrijven

Maak een afspraak

Onze stukadoors zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 09 52.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Stucwerk
• Pleisterwerk
• Sierpleister
• Spachtelputz
• Granol
• Italiaans stucwerk

Werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Hoofdvestiging