0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Stukadoor Hilversum
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een stukadoor in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Hilversum

Spuitwerk in Hilversum

Ons bedrijf biedt een voordelig alternatief voor traditioneel stucwerk aan. Onze stukadoors zijn namelijk ook in staat om uw muren en plafonds in Hilversum te spuiten. Het gebruik van spuitpistolen zorgt ervoor dat grote oppervlakken in rap tempo gedekt kunnen worden. Deze methode bespaart tijd en kosten. Bovendien zijn er verschillende methodes en materialen beschikbaar.

Spackspuiten

De meest gebruikelijke vorm van stucwerk door spuiten is spackspuiten. De spacklaag moet op een egale ondergrond worden aangebracht. Het is namelijk een dun middel. Hierdoor zijn eventuele oneffenheden zichtbaar. Onze stukadoor zal uw muur of plafond eventueel dus eerst voorbehandelen. De zogenaamde meslaag maakt het oppervlak vrij van ongelijkheden. Het spuitwerk dat zichtbaar blijft wordt de afkorrellaag genoemd. Deze laag zorgt voor de uiteindelijke afwerking. U kunt ervoor kiezen om het spackspuitwerk in egaal wit te laten doen. Kleuren zijn echter ook mogelijk. Bovendien kunt u de dikte van de korrelstructuur bepalen.

Latex spuiten

Voor muren die alleen een verflaag nodig hebben zijn er andere mogelijkheden. Een voordelige en snelle methode is latex spuiten. Hiermee zijn muren en plafonds veel sneller te dekken dan met verfrollen. Wij beschikken over hoogstaande spuitmachines om uw spuitwerk te realiseren. Deze methode geeft een strak en streepvrij resultaat. Waar nodig kunnen wij uw muur eerst glad stucen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons spuitwerk? Neem contact op voor een afspraak. Wij bespreken graag wat de mogelijkheden bij u in Hilversum zijn.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606