035 - 799 09 52

Stukadoor nodig in Hilversum?

Verwijderen stucwerk in Hilversum

Soms is het de beste keus: stucwerk verwijderen. Denkt u dat uw stucwerk verwijderd moet worden? Pleisterwerk verwijderen, granol verwijderen, spack verwijderen of spuitwerk verwijderen? Wij doen het allemaal. Het verwijderen van stucwerk is niet altijd gemakkelijk. In de meeste gevallen vergt het veel tijd en energie. Het pleisterwerk is natuurlijk niet zonder reden hardnekkig materiaal. Vooral spachtelputz verwijderen is een grote klus. De vakman zorgt al jaren voor het zorgvuldig verwijderen van verschillende soorten pleisterwerk in en rondom Hilversum.

Verwijderen pleisterwerk nodig?

Wanneer is het eigenlijk nodig stucwerk te verwijderen? Soms zit pleisterwerk al 30 of 40 jaar op de muur en is het een grote klus om het te verwijderen. Het is belangrijk een goede inventarisatie te maken en te kijken of het echt nodig is om het stucwerk te verwijderen. Er zijn verschillende redenen waarom het wel nodig is. Soms is de muur er zo slecht aan toe dat nog een extra laag pleisterwerk geen zin heeft. In andere gevallen moet het stucwerk verwijderd worden, omdat er gewerkt moet worden aan de achterliggende leidingen of stroomkabels. Soms is het ook gewenst de oude muur die achter het stucwerk verstopt zit weer terug te halen. In Hilversum kunt u voor advies over de staat van uw stucwerk terecht bij De vakman.

Ons werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Duurzaam stucwerk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ook voor bedrijven

Maak een afspraak

Onze stukadoors zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 09 52.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Stucwerk
• Pleisterwerk
• Sierpleister
• Spachtelputz
• Granol
• Italiaans stucwerk

Werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Hoofdvestiging