035 - 799 09 52

Stukadoor nodig in Hilversum?

Scheuren in stucwerk repareren in Hilversum?

Elke muur is op den duur aan reparatie of herstel toe. Sommige muren sneller dan anderen. Slecht stucwerk kan al snel schade veroorzaken. Als er door een stukadoor te vluchtig is gewerkt, dan kunnen er al vrij snel scheurtjes of andere gebreken in de muur ontstaan. Niet alleen scheuren of gaten, maar ook verkleuring en vervuiling zorgen voor een lelijke muur. Scheuren in stucwerk zijn niet zo moeilijk te herstellen, maar grotere gaten of verkleuringen moeten groter aangepakt worden. In Hilversum en de wijde omgeving staan de stukadoors van De vakman voor u klaar. Door het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame producten zorgen wij voor een hoogwaardig resultaat.

Pleisterwerk herstellen

U kunt ons ook inschakelen voor het repareren van allerlei soorten pleisterwerk. Wilt u de spachtelputz repareren? Of bent u op zoek naar een ervaren vakman voor spack reparatie? De vakmannen van De vakman gaan uiterst zorgvuldig te werk. Ook voor stucwerk plafond repareren kunt u ons inschakelen. Het is in sommige gevallen belangrijk de gebreken te herstellen om grotere schade te voorkomen. Heeft u scheuren in stucwerk? Of wilt u weten of stucwerk herstellen in uw woning nodig is? Neem vrijblijvend contact met ons op via 035 - 799 09 52. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Duurzaam stucwerk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ook voor bedrijven

Maak een afspraak

Onze stukadoors zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 09 52.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Stucwerk
• Pleisterwerk
• Sierpleister
• Spachtelputz
• Granol
• Italiaans stucwerk

Werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Hoofdvestiging