035 - 799 09 52

Stukadoor nodig in Hilversum?

Kwalitatieve wandafwerking in Hilversum en omstreken

Bent u net verhuisd en zijn de wanden van uw nieuwe woning nog niet sausklaar? Of wilt u uw muren een andere uitstraling geven? Schakel een stukadoor van De vakman in om u te voorzien van professionele wandafwerking. Het maakt daarbij niet uit of het de muren van uw woonkamer, keuken, badkamer, kelder of garage zijn. Wij hebben al het benodigde materiaal in huis om uw wanden tip top in orde te maken. Muren afwerken kan op talloze manieren. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten wandafwerking, van stucwerk voor plafondafwerking tot pleisterwerk voor wandafwerking van badkamer. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Nieuwbouw of oude woning?

De wandafwerking van een oude woning vergt een andere aanpak dan de muurafwerking van een nieuwbouwwoning. Wat er achter oud stucwerk verstopt zit is altijd een verrassing. De vakman heeft inmiddels ervaring met alle typen muren en stucwerken en kan daardoor altijd maatwerk leveren. Wilt u uw nieuwbouw muren afwerken? Of heeft u zich nog nooit verdiept in wandafwerkingen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze stukadoors kunnen u van A tot Z informeren. We komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Samen met u maken we een uitgebreide planning, zodat u weet waar u aan toe bent.

Ons werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Duurzaam stucwerk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ook voor bedrijven

Maak een afspraak

Onze stukadoors zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 035 - 799 09 52.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Stucwerk
• Pleisterwerk
• Sierpleister
• Spachtelputz
• Granol
• Italiaans stucwerk

Werkgebied

Hilversum, Amstelveen, Badhoevedorp, Baarn, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Soest en omstreken.

Hoofdvestiging