085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Stukadoor Hilversum
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een stukadoor in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Hilversum

Pleisterwerk in Hilversum

U heeft wellicht al een plan voor de uiteindelijke afwerking van de muren in uw woning in Hilversum. Het aanbrengen van verf of een strak behang vergt echter voorbereiding. Voor veel soorten muurafwerking is een gladde ondergrond nodig. Voor het beste eindresultaat schakelt de stukadoors van de door ons aangedragen professional in. Of u nou kiest van grof of glad pleisterwerk, wij hebben de kennis en kunde in huis. Met professioneel pleisterwerk legt u een basis voor verdere afwerking.

Soorten pleisterwerk

Pleister bestaat uit gips of kalk, soms gemend met andere materialen. Het kan aangebracht worden tot wel enkele centimeters dik. Het is daarom perfect geschikt om oneffenheden op muren of plafonds te bedekken. Structuur aanbrengen op muur kan ook gedaan worden door pleisteren. Structuurpleister aanbrengen vergt een andere manier van werken, maar is zeer geschikt als u verder geen andere afwerking wenst. Deze methode van pleisterwerk wordt sierpleister genoemd. Voor regulier pleisterwerk hanteren wij verschillende methodes:

Pleisterwerk

  • dunne laag, 1 tot 6 mm;
  • voor muren met kleine beschadigingen of scheurtjes;
  • maakt ondergrond egaal.

Raapwerk

  • dikke laag, 7 mm tot 5 cm;
  • voor sterk beschadigde, ruwe muren;
  • ook voor scheve muren.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van pleisterwerken? Wilt u weten welke methode voor uw muren geschikt is? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij komen graag bij u langs in Hilversum.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een stukadoor die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606