0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Stukadoor Hilversum
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een stukadoor in Hilversum?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Hilversum

Pleisterwerk in Hilversum

U heeft wellicht al een plan voor de uiteindelijke afwerking van de muren in uw woning in Hilversum. Het aanbrengen van verf of een strak behang vergt echter voorbereiding. Voor veel soorten muurafwerking is een gladde ondergrond nodig. Voor het beste eindresultaat schakelt de stukadoors van de door ons aangedragen professional in. Of u nou kiest van grof of glad pleisterwerk, wij hebben de kennis en kunde in huis. Met professioneel pleisterwerk legt u een basis voor verdere afwerking.

Soorten pleisterwerk

Pleister bestaat uit gips of kalk, soms gemend met andere materialen. Het kan aangebracht worden tot wel enkele centimeters dik. Het is daarom perfect geschikt om oneffenheden op muren of plafonds te bedekken. Structuur aanbrengen op muur kan ook gedaan worden door pleisteren. Structuurpleister aanbrengen vergt een andere manier van werken, maar is zeer geschikt als u verder geen andere afwerking wenst. Deze methode van pleisterwerk wordt sierpleister genoemd. Voor regulier pleisterwerk hanteren wij verschillende methodes:

Pleisterwerk

  • dunne laag, 1 tot 6 mm;
  • voor muren met kleine beschadigingen of scheurtjes;
  • maakt ondergrond egaal.

Raapwerk

  • dikke laag, 7 mm tot 5 cm;
  • voor sterk beschadigde, ruwe muren;
  • ook voor scheve muren.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van pleisterwerken? Wilt u weten welke methode voor uw muren geschikt is? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Wij komen graag bij u langs in Hilversum.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Hilversum en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606